У Червонослобідській громаді тривають перевірки моніторинговою групою, створеною в складі працівників виконавчого комітету Червонослобідської сільської ради.

Як повідомили у громаді, уже проведено перевірки ТОВ «ВЕСТ ОЙЛ ГРУП», (автозаправна станція WOG по вул. Чигиринський шлях), магазини «Маркет», «Формула смаку», «Вацак», «Промтовари».

Моніторингова група перевіряла наявність оголошень при вході про необхідність маски, при вході — антисептик, урна для використаних ЗІЗ, маркування на підлозі про дотримання дистанції, проведення щоденного температурного скринінгу працівників та  вологого прибирання з дезінфікуючими засобами кожні 2 години.

А також  —  розміщення інформації в магазинах, що реалізують промтоварну групу, про необхідність наявності сертифіката про повну вакцинацію у покупців.

Працівникам промтоварних магазинів роз’яснено, що вони не мають права вимагати пред’явлення сертифікатів у покупців, покупець несе персональну відповідальність за недотримання карантинних обмежень. А також  — про обмеження щодо кількості осіб, які можуть перебувати одночасно в магазині.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Вгору