Михайло Буртовий та Микола Буртовий у часи пандемії Covid-19 за власний кошт провели ремонт приміщення чорнокам‘янського ФАПу та перекрили старий дах.

ФАП у Чорній Кам’янці допомогли відремонтувати два брати, що приїхали в рідне село в гості до родичів, побачили плачевний стан медичного закладу вирішили відновити його від даху — і аж до плазмового телевізора на стінах.

— Наш ФАП, який у більшості відвідують люди похилого віку, 2 роки тому став аварійним, — розповідає  завідувач Чорнокам’янського ФАП Катерина Варволік.

– Ремонт будівлі розпочали, а тоді, з невідомих причин, припинили. Будівельні матеріали зіпсувались, минув термін їх придатності – а у ФАПі з того часу роками стояли відра і тазики у які збирали воду, що стікала з дірявого даху…

А навесні цього року у село, у  гості до рідні завітали вихідці з села Чорної Кам’янки, а семе: Микола та Михайло Буртовий – побачивши плачевний стан нашого медичного закладу, вони захотіли допомогти.

І допомогли навіть більше, ніж ми могли очікувати!

Власним коштом вони здійснили ремонт 250 квадратних метрів покрівлі, після чого було вирівняно, пошпакльовано та пофарбовано стелю й стіни, поставлено нові двері, проведено освітлення, обкладено кахлями стіни біля грубок. Тепер наші бабусі й дідусі дивляться телебачення, по подарованому братами «плазмовому» телевізорі, поки чекають прийому лікаря, зручно влаштувавшись на новеньких стільцях.

А незабаром у коридорі нашого відремонтованого ФАП стоятимуть нові офісні диванчики, які також пообіцяли придбати брати Буртовий Михайло та Микола, яким мешканці села безмежно вдячні.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Вгору